Massage Doornik

Massages

Als referentiecentrum voor massage in Doornik, laat Puits du bien-être u genieten van de competenties van onze masseuses voor ontspannende en stimulerende massages.

Meer informatie
Esthetiek Doornik

Esthetiek

Ons schoonheidssalon in Doornik en onze schoonheidsspecialisten bieden lichaams- en gezichtsbehandelingen, ontharingssessies en kwalitatieve manicure en pedicure aan in een ontspannen omgeving.

Meer informatie
Privé SPA Doornik

Privé SPA

We stellen onze privé SPA tot uw beschikking voor ontspanningsformules, overnachtingformules en ontbijt, met toegang tot het massagecentrum, sauna, hammam, jacuzzi, voor een totaal welzijn.

Meer informatie

Een paar woorden over ons schoonheids- en wellness-centrum

Ons schoonheids- en wellness-instituut, gelegen in Havinnes op enkele minuten van Doornik, biedt een complete verzorgingsservice om te ontspannen en te ontsnappen aan uw dagelijkse stress. Ons team van masseuses en schoonheidsspecialisten luistert naar u en adviseert u de verzorgings- en ontspanningssessies die perfect aan uw verwachtingen voldoen.

Meer weten
Fotogalerij
Le puits du bien-être
Le puits du bien-être
Le puits du bien-être
Le puits du bien-être
Tous les jours de 09:00 à 22:00 (sur rendez-vous)
Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.